top of page
Om oss

"Kundens dröm är vår vision"

 

Om företaget

Som ett av Roslagens och norra Stockholms ledande byggföretag vet vi av erfarenhet hur viktigt det är med hög kvalitet och pålitlig service. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från mindre byggreparationer till komplexa storskaliga villaområden, allt med garanterad kvalitet och precision. Med oss får du färdiga lösningar, från idé till slutfört projekt - kontakta oss redan idag för mer information eller en kostnadsfri offert.

Om oss

Efter omstrukturering av Norrim Bygg & Fastighetsprojekt AB (som bildades januari 1996), har byggverksamheten samt befintliga kunder nu tagits över av Rimbo Byggare AB. Målsättningen är fortsatt att verka som en trogen och komplett totalentreprenör, för både Företag och Privata kunder.  

 

Vi är ett byggföretag för dagens och framtidens byggmarknad. Företaget med den lilla firmans engagemang och närhet, men ändå även med det stora företagets kompetens och resurser. Vår specialitet ligger i att utföra hela projekt, dvs. att kunden får allt på en offert och behöver bara en kontaktperson. Ett kontrakt ger en bra kontakt.

Våra starka sidor är förmågan till snabba och målanpassade beslut baserat vårt kunnande, samt en trogen och pålitlig personalstyrka med kompetenta och engagerade medarbetare. Vår långa erfarenhet med byggande av alla typer av objekt – små såväl som stora, gör att vi på ett effektivt sätt genomför byggnationer utifrån det unika kundbehovet både för privatpersoner och företag. 

Detta tillsammans med vår helhetssyn på bygget garanterar ett utförande med våra ledord - RÄTT KVALITET I RÄTT TID!  

 

Vi ser fram emot att höra från er,

Mvh

Leif & Niklas Alfredsson

NIKLAS ALFREDSSON

Ägare

LEIF ALFREDSSON

Ägare

bottom of page